#Feest in Oosterhuizen!

Het nieuwe jaar goed beginnen? Samen vuur maken en ontdekken dat ook jij het kunt! Dat kan ook heel goed tijdens een verjaardagsfeestje. Het was een leuke middag in Oosterhuizen!

Wat een ontzettend leuke dag was het mede dankzij Bijs-Ter-Bosch. Dankjewel Marko Bijsterbosch.

Ineke

Dat was zeker super leuk! En daarna lekker een heksenpotje vol soep koken.

Esther

Leerzaam en een goed luisterend oor.

 

 

 

 

Johan

Leuk en leerzaam weekend gehad. Het weer zat niet mee maar de sfeer zat er goed in en ondanks dat het voor Marko een “uit-wedstrijd” was omdat het niet echt zijn vaste stekkie was; veel gezien en gedaan. Oh en de stoofpot was fantastisch.

Gerald

Leuk en leerzaam weekend gehad. Volgend jaar weer!

Peter

Hallo Marko. Dank je wel voor het sturen van de foto’s en de reader. Hier zijn we erg blij mee en gaan we zeker gebruiken. Het was leuk en leerzaam. Hoop je in de toekomst nog eens met een vraag te mogen contacten.

Groeten

Peter en Cora

Bedankt voor de leerzame en gezellige dag! Veel ‘opgestoken’ van een enthousiaste Marko die vol passie zijn kennis deelt.

Miranda

Gister na een weekend Hike & Survival nog even naar Marko Bijsterbosch kick-off van BIJS-TER-BOSCH. Leerzaam en gezellig!

 

 

 

 

Monique

Marko heeft verschillende opleiding bij ons gevolgd. Marko is een zeer sympathieke persoonlijkheid met veel vaardigheden en kennis. Zijn inventariseringsproject moet ik even noemen. Fantastisch project en een ‘standaard’ die door de komende studenten moeilijk te overtreffen zal zijn. Kennis is macht.

Raoul

De Voshaar

Expertise
Bushcraft & Survival
Vuur maken
Natuurgids
Natuureducatie
Eten uit de natuur
Teambuilding
Coaching

 

Adresgegevens
+31(0)6-82446749
mark
o@bijs-ter-bosch.nl

Schiestraat 16
7333 MX Apeldoorn

KvK-nummer: 69407681
BTW-nr.: NL100613469B01