Snuffelen

We nodigen je uit om kennis te maken met het team van BIJS-TER-BOSCH. Veel dieren maken kennis door aan elkaar te snuffelen, onze website is nog niet zo modern dat jij en wij dat ook echt kunnen. Digitaal snuffelen dan maar?!

De teamleden

Marko Bijsterbosch
BOSCH-CHIEF/ Hoofdinstructeur

“Voor mij is de natuur, het bos, sinds mijn jonge kindertijd de allerfijnste plek om te zijn. Onvoorwaardelijk, geduldig en in ieder seizoen beeldschoon. Het is, en was altijd al, mijn natuurlijke habitat. Ik zou er zo kunnen wonen, het biedt alles wat ik echt nodig heb. Ik volgde opleidingen tot buitensportinstructeur en natuurgids en startte in 2017 mijn bedrijf BIJS-TER-BOSCH. Ik neem mensen, alleen of samen met anderen, mee de natuur in om dat gevoel wat ik zo goed ken te delen. Ik leer ze om een eigen onderkomen te bouwen en zelf vuur te maken. Het kan op zoveel verschillende manieren met zo weinig middelen. Wanneer ga jij een keer mee?”

Arles Gijsen
BOSCH-CREW/ Instructeur

“Avontuur, lange wandeltochten, het liefst door geaccidenteerd terrein zijn helemaal mijn ding. Denk aan gebieden in Zweden en Schotland. Maar dichter bij huis mag ook. De Belgische Ardennen vind ik ook helemaal prima. Ik slaap dan het lieftst onder de sterrenhemel, of een tarp (lichtgewicht zeiltje van 3×3 meter), of als het echt niet anders kan in een trekkerstentje. Ik beoefen dan graag mijn bushcraftskills en kook dan lekker boven een openvuur. Want ja, ik ben gek op lekker eten. De natuur is voor mij thuiskomen. Het is net een warm bad”.

Martijn Rozental
BOSCH-CREW/ Hulpinstructeur

“Ik ben een buitenmens! Door de weeks houd ik me bezig met mijn eigen fietskoeriers bedrijf en in de weekenden ben ik regelmatig in het bos te vinden. Ik ben op outdoor gebied een allrounder. Ik vind het leuk om met natuurlijke producten een vuur te maken, maar ik vind een lange wandeling ook heerlijk. Op zoek naar diersporen en wat je zoal kunt eten uit de natuur vind ik interessant. Maar ook een doorwading (wateroversteek} maken rond het vriespunt, daar draai ik mijn hand niet voor om. ’s Avonds lekker bij een kampvuur zitten en gezellig praten over de avonturen die je meemaakt als je veel buiten bent is dan lekker ontspannend en verbroederd. Zo maak je soms vrienden voor het leven. Wanneer spreek ik jou een keer bij een kampvuur?”.

 

 

Expertise
Bushcraft & Survival
Vuur maken
Natuurgids
Natuureducatie
Eten uit de natuur
Teambuilding
Coaching

 

Adresgegevens
+31(0)6-82446749
mark
o@bijs-ter-bosch.nl

Schiestraat 16
7333 MX Apeldoorn

KvK-nummer: 69407681
BTW-nr.: NL100613469B01