Voor jou!
De activiteiten zijn in principe geschikt voor iedereen. Ben je een natuur- en sportliefhebber en heb je een lichamelijke beperking? Geen nood, ook dan kun je bij ons terecht. Wij houden rekening met jouw fysieke mogelijkheden, of je nou gewrichtsklachten hebt of, om welke reden dan ook, weinig energie ervaart. Het gaat erom dat je graag buiten bent, dat je open staat voor de elementen en graag praktisch bezig bent. Belangrijk is dat we altijd respect tonen voor de natuur. We zijn immers bij haar te gast.

Leeftijdscategorieën
Peuters , kleuters, pupil, tiener, student en volwassenen, iedereen is in principe geschikt om deel te nemen!
Afhankelijk van de activiteit kunnen er voorwaarden zijn.

Zoals aangegeven zijn de meeste activiteiten geschikt voor alle leeftijden. Er zijn dus uitzonderingen. Bijvoorbeeld: kinderen kunnen heel goed leren, toch willen we ze niet belasten met een te grote verantwoordelijkheid. Zo vinden we een kind van 6 jaar nog te jong om te begrijpen wat uit de natuur eetbaar is en wat giftig is. Dat wil niet zeggen dat wij voor deze doelgroepen geen ‘natuurwijs’- programma kunnen ontwikkelen. Al dan niet in samenwerking met een kinderdagverblijf, school of naschoolse opvang. 

Gezondheid
Je bent fit of niet, je hebt bijvoorbeeld fysieke klachten?

Als je fit en gezond bent is dat een zegen en kun je aan alle programma’s deelnemen. Maar ook wanneer je een beperking hebt kun je vaak meedoen. Mocht je twijfels hebben, weet dan dat niets menselijks ons vreemd is. Ook wij kunnen, met een geschiedenis van verschillende klachten, bushcraften, diersporen zoeken, kanoën, hiken, mountainbiken, survivallen, boksen, wandeltochten maken, klimmen, abseilen, outdoorcooking, vissen en nog veel meer. Maar bovenal kunnen we genieten!

Wij begrijpen dat het soms niet leuk is als je ergens als laatste deelnemer aankomt, daar hebben wij een mooie indianenspreuk voor: “Why hurry? You will get there!”. In het Nederlands: “Waarom haasten, je komt er wel!”.

Dus zet nu jouw eerste stap, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Bel 06-82446749 of stuur je vraag naar marko@bijs-ter-bosch.nl 

Samenstelling
Bedrijfsfeest, gezinnen, groepen, individueel, kinderfeestje, teambuilding, vrienden, vrijgezellenfeestje. Allemaal zijn ze in meer- of mindere mate geschikt voor onze activiteiten. 

Wil je alleen, met een vriend(in), buurman of familielid meedoen aan één van de ingeplande workshops, cursussen of opleidingen? Schrijf je dan in! De data hiervoor vind je in de agenda.

Wil je ervaren hoe het is om te bushcraften of te backpacken onder leiding van een gids/instructeur? Alleen of met een groep, bijvoorbeeld met jouw vrienden of eigen gezin? Dat kan natuurlijk ook! Bel of mail  om de mogelijkheden te bespreken via: 06-82446749 of stuur je vraag naar marko@bijs-ter-bosch.nl

Voor iedereen, maar vooral voor groepen is het belangrijk om te weten dat de activiteiten die BIJS-TER-BOSCH organiseert zich niet lenen voor zuipfestijnen. Wil je precies weten waarom niet, lees dan onze huisregels even door.

Waar
De Veluwe kennen we erg goed, toch organiseerden we met succes een weekend in Zeewolde en hebben we ervaring opgedaan in andere delen van Europa. Laat ons weten waar en met wie jij graag wilt ervaren hoe het is om te bushcraften of te backpacken onder leiding van een gids/instructeur? Dan bespreken we de mogelijkheden.

Op de Veluwe hebben we een aantal locaties tot onze beschikking. Als je iets op een specifieke datum wilt organiseren, dan kunnen we bekijken welke locatie beschikbaar is. Wil je graag dat wij voor jou en jouw groep in de buurt een mooie activiteit organiseren? Laat het ons weten, dan kijken we in onderling overleg naar een geschikte locatie.

Wanneer
Schrijf je, samen met een vriend, kennis of ouder in, voor één van de ingeplande workshops, cursussen of opleidingen. De data hiervoor vind je in de agenda. Als je met een groep bent, bel of mail voor de mogelijkheden via 06-82446749 of stuur je vraag naar marko@bijs-ter-bosch.nl.  Wij maken graag een offerte voor je.

Expertise
Bushcraft & Survival
Vuur maken
Natuurgids
Natuureducatie
Eten uit de natuur
Teambuilding
Coaching

 

Adresgegevens
+31(0)6-82446749
mark
o@bijs-ter-bosch.nl

Schiestraat 16
7333 MX Apeldoorn

KvK-nummer: 69407681
BTW-nr.: NL100613469B01